Produkty pro pekařská výroba na zakázku (10)

Dělítko pro fermentované těsto TXA-MAN-ROLL

Dělítko pro fermentované těsto TXA-MAN-ROLL

Navrženo pro výrobu vysoce hydratovaného chleba (70-90% vody). Díky svému speciálnímu procesu: tvrdá mouka, důležitý odpočinkový čas, menší poškození při krájení atd., umožňuje výrobu vysoce kvalitního chleba a různých tvarů. TXA-MAN-ROLL má "multiroller", který laminuje a rozprostírá kus těsta, čímž dodává těstu dodatečnou sílu 40-50%. Sběr produktu již vyříznutého a vytvarovaného je manuální. Typy chleba: klasická "ciabatta" ve všech jejích tvarech: baston, bageta, rustikální s špičatými konci, minis atd.
Dělítko pro fermentované těsto TXA-ROLL-TOP 800

Dělítko pro fermentované těsto TXA-ROLL-TOP 800

Stroj navržený pro výrobu vysoce hydratovaného chleba (70-90% vody). Díky svému speciálnímu procesu: tvrdá mouka, důležitý odpočinkový čas, menší poškození při krájení atd., umožňuje výrobu vysoce kvalitního chleba a několika tvarů. TXA-ROLL-TOP-800 má "multiroller", který laminuje a prodlužuje těsto, které již bylo naloženo na pás a dodává těstu 40-50% extra délky. Po krájení jsou kusy odděleny různými variabilními způsoby a automaticky se umisťují do tácu nebo na desku, přičemž se s tácy manipuluje ručně. Ovládání prostřednictvím automatu, který umožňuje 16 různých programů. Stroj signalizuje, kdy je těsto hotové, aby se spojilo s následujícím. Rozměry tácu nebo desky: maximálně 500-800 mm. Typy chleba: klasická Ciabatta ve všech svých tvarech: basto, bageta, rustikální, rustikální s špičatými konci, minis atd.
Dělítko pro fermentované těsto TXA-AUT-ROLL

Dělítko pro fermentované těsto TXA-AUT-ROLL

Stroj navržený k výrobě vysoce hydratovaného chleba (70-90% vody). Díky svému speciálnímu procesu: tvrdá mouka, důležitý odpočinkový čas, menší poškození při krájení atd., umožňuje výrobu vysoce kvalitního chleba a několika tvarů. TXA-AUT-ROLL má "multiroller", který laminuje a prodlužuje těsto, které již bylo naloženo na pás a dodává těstu 40-60% extra délky. Proces podélného řezu, oddělení kusů pomocí pásů, sekce guillotine..., (příčný řez) a nakládání produktu do desky nebo tácku (plochého nebo vlnitého) se provádí automaticky. Typy chleba: klasická Ciabatta ve všech jejích tvarech: basto, bageta, rustikální, rustikální s špičatými konci, minis atd.
Dělící stroj na fermentované těsto TXA AUT + AL - MR650

Dělící stroj na fermentované těsto TXA AUT + AL - MR650

Linka navržená pro výrobu vysoce hydratovaných chlebů (65-85% hydratace). Automatická nakladačka s kapacitou: 80-125 kg. Výroba: 550-700 kg těsta/hod. Díky svému speciálnímu procesu dlouhého odpočinku a silným moukám umožňuje výrobu vysoce kvalitních chlebů v různých formátech. Typy chlebů: klasická Ciabatta ve všech jejích tvarech: basto, bageta, rustikální, rustikální s špičatými konci, minis atd.
Dělící stroj na fermentované těsto TXA-ROLL 800 Plus

Dělící stroj na fermentované těsto TXA-ROLL 800 Plus

Stroj navržený k výrobě vysoce hydratovaného chleba (70-90% vody). Díky svému speciálnímu procesu: tvrdá mouka, důležitý odpočinkový čas, menší poškození při krájení atd., umožňuje výrobu vysoce kvalitního chleba a několika tvarů. TXA-ROLL 800 Plus má "multiroller", který laminuje a prodlužuje těsto, které již bylo naloženo na pás a dodává těstu 40-50% extra délky. Obsahuje předlaminační válec. Po krájení jsou kusy odděleny prostřednictvím různých variabilních bayů a automaticky vykládány, což zajišťuje dokonalé uložení: tác po tácu. Ovládání prostřednictvím automatu, který umožňuje 16 různých programů. Stroj signalizuje, kdy je těsto hotové, aby se spojilo s následujícím. Rozměry tácu nebo desky: max. 500-800 mm. Typy chleba: klasická Ciabatta ve všech jejích tvarech: basto, bageta, rustikální, rustikální s špičatými konci, minis atd.
Dělítko pro fermentované těsto TXA-MINI

Dělítko pro fermentované těsto TXA-MINI

Stroj navržený k výrobě vysoce hydratovaného chleba (70-90% vody). Díky svému speciálnímu procesu: tvrdá mouka, důležitý odpočinkový čas, menší poškození při krájení atd., umožňuje výrobu vysoce kvalitního chleba a několika tvarů. U TXA-MINI je třeba kus těsta rozprostřít ručně. Po rozdělení se formuje automaticky, sběr produktu je manuální. Typy chleba: klasická Ciabatta ve všech svých tvarech: baston, bageta, sendvič, malý, špičaté konce atd.
Fréza MAXI MIXTA KOMPACT

Fréza MAXI MIXTA KOMPACT

Automatická linka, navržená pro výrobu baget, standardního chleba, 1/2 bagety, malého chleba, rustikálního chleba s špičatými konci atd. Automatické pánování, do tácku, vlnitého tácku, plochého tácku nebo desky. Její speciální proces a dobré zacházení s těstem umožňují vyrábět chléb vysoké kvality. Má řezací systém na: 2, 3, 4, 5 nebo 6 kusů. Přesný a vysoce kvalitní chléb po upečení. Již nakrájené kusy jsou odděleny pomocí několika nastavitelných mobilních pásů. Šířka nakládací plochy: 1150 mm max. Maximální produkce: 2000 ks/h individuální kus. Nakrájené kusy: 3500 až 9000 ks/h.
Formovač TX-RELAX AUTOMATICKÝ

Formovač TX-RELAX AUTOMATICKÝ

Stroj TX je navržen tak, aby automaticky naložil jeden po druhém do táců nebo desek. Po prvním formování má krátký odpočinek, který umožňuje lepší protažení produktu, aniž by došlo k poškození kusu. Vhodný pro hydratované těsto (65-75 %), chléb typu „Gallego“, pro standardní chléb typu „pistola“, standardní chléb a candeal (refinovaný).
Dělící prvek PTZ

Dělící prvek PTZ

Jedinečné, odlišné, přesné. Absorpce těsta se liší v závislosti na WT, čímž se vyhýbáme poškození a degažování těsta. Výroba s olejovým systémem, s možností bezolejového systému, pro malé produkce. Počítadlo kusů s automatickým zastavením. Volitelné: Dvojpístový dělič PTZ-2P (35-300 g) 3.600 p/h. Šroubový podavač těsta (pro tuhé nebo suché těsto). Delší zaoblovací pás. Elektronická kontrola WT. Elektronický variátor PTZ-VE (900 až 2100 p/h).
Molder FTZ-700S

Molder FTZ-700S

Vertikální typ s: dopravním pásem, předlaminačním válcem, teflonovými laminačními válci, odnímatelným sběrným pásem atd. Progresivní natahování speciálně pro bagety a hydratovaný chléb. Snadná a rychlá výměna pásů. Max. výroba za hodinu 1500 kusů. Hmotnostní rozsah 60-1000 g.